Alta socis UEU 2022

  • Sols escolliu una opció si teniu fins a 13 anys Elegir opció sols aquells socis que vulgueu la llicència federativa, elegiu segons l'edat que teniu Podeu veure totes les cobertures i preus a la plana web de la FEEC (www.feec.cat), apartat llicències.
  • Sols escolliu una opció si teniu de 14 o 16 anys Elegir opció sols aquells socis que vulgueu la llicència federativa, elegiu segons l'edat que teniu Podeu veure totes les cobertures i preus a la plana web de la FEEC (www.feec.cat), apartat llicències.
  • Sols escolliu una opció si teniu fins a 18 anys o més Elegir opció sols aquells socis que vulgueu la llicència federativa, elegiu segons l'edat que teniu Podeu veure totes les cobertures i preus a la plana web de la FEEC (www.feec.cat), apartat llicències.
  • L'import del pagament que és carregarà al vostre compte bancari és la summa de la Quota de Soci (1) + Quota tarja federativa (2). Només entitats bancàries espanyoles.

UNIÓ EXCURSIONISTA URGELLENCA és el responsable del tractament de les seves dades personals i l’informa que es tractaran de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), amb el consentiment del representant legal de l’interessat, i que la finalitat del tractament és dur a terme activitats d’oci i formació. Les seves dades es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la finalitat del tractament i no es comunicaran a tercers sense el seu consentiment, tret que sigui obligació legal.

Drets que té: Dret a retirar aquest consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades, i de limitació o oposició al tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Pot exercir els drets a Palau d’esports – Camí Ral de Cerdanya s/n – 25700 LA SEU D’URGELL (Lleida) o per correu electrònic a: info.ueu@gmail.com

Disposa d’informació addicional al link https://ueu.cat/politica-de-privacitat/