CONTACTE

Formulari de consulta

Autoritzo els següents tractaments:

14 + 4 =

UNIÓ EXCURSIONISTA URGELLENCA és el responsable del tractament de les seves dades personals i l’informa que es tractaran de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), amb el consentiment del representant legal de l’interessat, i que la finalitat del tractament és dur a terme activitats d’oci i formació. Les seves dades es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la finalitat del tractament i no es comunicaran a tercers sense el seu consentiment, tret que sigui obligació legal.

Drets que té: Dret a retirar aquest consentiment en qualsevol moment. Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades, i de limitació o oposició al tractament. Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Pot exercir els drets a Palau d’esports – Camí Ral de Cerdanya s/n – 25700 LA SEU D’URGELL (Lleida) o per correu electrònic a: info.ueu@gmail.com

Disposa d’informació addicional al link https://ueu.cat/politica-de-privacitat/