UNIÓ EXCURSIONISTA URGELLENCA PIRINEUS


tracamuga


circuit_fer


verticalquiri


Notícies >> Totes les seccions de la UEU

25

09/2011

Seccions: Competició, Esquí alpinisme
PROVES ACCES CTEMC PER JOVES
 


Els propers díes 1 i 2 d'octubre 2011 tindran lloc a la Cerdanya les proves de selecció per formar part del CTEMC

 

 El període de preinscripció al Centre de Tecnificació d'esquí de muntanya de catalunya, restarà obert fins al proper 29 de setembre, data màxima per rebre la documentació. Per accedir a les proves de selecció els nous candidats hauran de complir i justificar els següents requisits:

 

- Posseir la llicència federativa FEEC de l’any 2011; i adjuntar fotocòpia.

- Tenir entre 14 i 21 anys complerts durant l’any 2011 (nascuts entre 1989 i 1998); i adjuntar fotocòpia del DNI. 

- Historial esportiu.

- Fotografia actual en format carnet (paper i digitalitzada).

- Certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya. En cas de no presentar el document, declaració explícita de possessió d’aquest certificat.

- Per als menors de 18 anys cal autorització original materna, paterna o d’un tutor legal, especificant que l’esportista posseeix un certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya, en cas de no presentar el document original.

Tots els esportistes de “nou ingrés” que accedeixin a les proves hauran d’omplir el full d'inscripció amb tota la documentació necessària i fer un ingrés de 20 euros (en concepte CTEMC), indicant el nom de l’esportista. Posteriorment s’haurà d’enviar per correu ordinari el full d’inscripció complimentat juntament amb el comprovant del pagament a l’Àrea Tècnica de la FEEC (la Rambla, 41 pral. 08002 de Barcelona) fins al 29 de setembre.

Per altra banda, els esportistes membres del CTEMC durant la temporada 2010-2011 que vulguin continuar formant part del Centre hauran de lliurar el full d'inscripció actualitzat juntament amb l’autorització en cas de ser menors d’edat.

Proves de selecció i control

Les proves físiques i psicotècniques específiques de selecció s’iniciaran el dia 1 d’octubre a les 10 h del matí al Xalet de la UEC de la Molina. Es començarà amb una presentació del programa d’activitats a la qual és important assisteixin els pares dels menors d’edat i/o dels esportistes de nou accés. Els esportistes hauran de presentar l’original del DNI, de la targeta de la FEEC, juntament amb el resguard de l’ingrés (si encara no s’hagués enviat).

 

Material necessari

El material individual necessari per a participar en aquestes proves serà l’habitual de muntanya: sabatilles esportives i/o calçat de muntanya, roba esportiva de muntanya, motxilla i recipient d’aigua. També es poden portar un parell de bastons d’esquí i si en teniu, monitor de freqüència cardíaca i material d’esquí de rodes per a ús propi personal.

Per a més informació referent a temes administratius us podeu posar en contacte al telèfon: 93 412 07 77 o enviar un mail a administraciotecnica@feec.cat. Per a temes relacionats amb el funcionament i realització de les proves us podeu posar en contacte al telèfon: 649 996 768 o enviar un mail a arnauanguera@hotmail.com a l’atenció d’Arnau Anguera.tornar enrere  creada per xescriba