UNIÓ EXCURSIONISTA URGELLENCA PIRINEUS


tracamuga


circuit_fer


verticalquiri


Notícies >> Totes les seccions de la UEU

06

09/2011

Seccions: Competició
RADIKAL ESTANA, TANCARÀ LA III EDICIÓ DEL CIRCUIT FER DE CURSES DE MUNTANYA
 


Aquest proper dissabte, 10 setembre 2011 i a les 10h del matí, es celebrarà la II edició de la cursa de muntanya Radikal Estana. La cursa que té un recorregut d’uns 10 km i 600 mt de desnivell positiu, transcorre per camins recuperats que voregen la cara nord del Cadí i ofereixen espectaculars vistes sobre la serralada i el poble d’Estana, punt de sortida de la cursa. Paral·lelament a la cursa i amb el mateix recorregut, hi ha la possibilitat de fer la caminada popular, apta per tots aquells que vulguin gaudir tranquil·lament d’una passejada per la zona. Radikal Estana.


Els participants a la cursa rebran l’obsequi d’una gorra i uns mitxons, els participants a la caminada popular tindran avituallaments, sorteig d’obsequis dels col·laboradors i botifarrada amb producte de Bruneta del Pirineu, gentilesa de Mafriseu.

 
La II radikal Estana organitzada per l’EMD de Vilec-Estana, també compta amb el suport de la Unió Excursionista Urgellenca i decidirà la classificació definitiva del Circuit fer de Curses de Muntanya que arriba a la seva 3era edició i ja ha comptat amb més de 600 participacions entre la resta de curses que en formen part, la Vertical Quiri de Noves de Segre, l’Arruix de Santa Fe d’Organyà i la Trobada Atlètica d’Aristot.
 
Podeu trobar més infromació i inscripcions de la cursa a http://radikalestana.blogspot.com/ , també del circuit fer a www.circuitfer.cat


tornar enrere  creada per coca