UNIÓ EXCURSIONISTA URGELLENCA PIRINEUS


tracamuga


circuit_fer


verticalquiri


Notícies >> Mostrant la secció de Escalada

23

08/2011

Seccions: Competició
RESUM 1era VERTICAL ARP
 


Aquest diumenge 21 d’Agost, tot i que la calor apretaba amb força, 43 valents i valentes van prendre la sortida en la primera edició de la Verticalarp. Aquesta cursa de muntanya de 6 km. i 1000 metres de desnivell positiu, amb sortida al poble de Sorribes de La Vansa i arribada al Refugi de l’Arp , va començar puntualment a les 10 h. del matí.

1era classificada : Mònica Ardid                     Martí Bentanachs : 1er classificat Després de poc més d’un quilòmetre molt ràpid i en lleugera baixada per creuar el riu de La Vansa, va començar la pujada pel corriol que puja fins a l’Arp amb tot el grup ja estirat.


La calor no es va fer notar tant com semblava ja que el camí és molt ombrívol i l’avituallament situat a la meitat de la cursa va ajudar a no passar tanta set.


El primer en arribar al refugi va ser en Martí Bentanachs d’Organyà, que amb un temps de 48’ 18” ja té el record de la cursa. A poca distància va arribar en Gerard Españó amb un temps de 49’41” i tercer va ser en José Lozano (Runners del berguedà) amb 50’50”.


En dones la guanyadora va ser Mónica Ardid (U.A.Terrassa) amb un molt bon temps de 56’24”, seguida de Silvia Leal (C.E.Solsona) amb 1h.03’19” i de Mavi Gil amb 1h.13’28”.


En juniors el primer va ser en Quim Vallvé de la U.E.U que va pujar en 1h.02’00”, i en fèmines va ser la Silke Stock del C.E.N.A.


Després de recuperar forces amb una butifarrada al Refugi de l’Arp es va fer el lliurament de premis i un sorteig d’obsequis entre tots els participants.


Per consultar les classificacions i veure les fotos de la cursa, adreceu-vos a la webtornar enrere  creada per coca