UNIÓ EXCURSIONISTA URGELLENCA PIRINEUS


tracamuga


circuit_fer


verticalquiri


Notícies >> Totes les seccions de la UEU

04

04/2015

Seccions: Escalada
Noves vies d'escalada a l'Alt Urgell
 


Tres noves vies llargues i tres nous sectors d'escalada esportiva Presentem tres noves vies d'escalada semi-equipades de diversos llargs.

 

Presentem també tres nous sectors d'escalada esportiva. Una nova petita escola al poble de Cabó equipada pel Miquel Blanco, un nou sector a Coll de Nargó gentilesa del Tati Vilar i el Miquel Blanco, i un sector amb orientació nord pels dies més calurosos molt proper a la font de Codonyes a la zona de Fígols.

Les ressenyes presentades han estat elaborades pel Miquel Blanco. La majoria d'aquestes vies han estat equipades amb material cedit per la Unió Excursionista Urgellenca. Els equipadors de la comarca, conjuntament amb d'altres de fora, continuen equipant nous i diferents sectors. No tots poden ser publicats, degut a les diferents polèmiques actuals, però l'intenció de la UEU és aportar el màxim d'informació per facilitar la pràctica de les activitats dins del nostre territori, d'una forma responsable i respectuosa.tornar enrere  creada per esportiva