UNIÓ EXCURSIONISTA URGELLENCA PIRINEUS


tracamuga


circuit_fer


verticalquiri


Notícies >> Totes les seccions de la UEU

20

03/2014

Seccions: Excursionisme
1eres JORNADES DE TRAIL RUNNING,- 12 i 13 Abril 2014 a la Seu d'Urgell.
 


La Unió Excursionista Urgellenca i l'Atlètic de Santa Fe, juntament amb el col·legi La Salle que aporta les instal·lacions, organitzen les 1eres JORNADES DE TRAIL RUNNIG que se celebraran a la Seu d'Urgell el 12 i 13 d'abril 2014.

Cliqueu sobre imatge per veure més granObrirà les jornades l'alcalde de la Seu, Albert Batalla i la corredora de muntanya Mireia Miró amb la xerrada "un nou inici sense dorsal". El programa de les jornades es divideix en tres seccions que són les xerrades de salut, la presentació de material per part de marques i la presentació de curses per les seves respectives organitzacions, dins d'aquestes hi trobem fins a 6 xerrades relacionades amb la salut i el trail running impartides per metges, nutricionistes, podòlegs i fisioterapèutes, es presentarà material tècnic de fins a quatre marques relacionades amb el món del trail runnig i fins a 5 curses o circuits de muntanya dins l'àmbit català, completaran les jornades tallers pràctics d'estiraments i entrenament.

En acabar la jornada de dissabte, 19:30h, els participants que ho dessitgin tindran l’opció de participa a la cursa solidària de 10Km que Dream Runners organitza a la capital urgellenca.

 

Les inscripcions s'obren el divendres 21 de març 2014 a un preu de 44€, també hi han ofertes d'inscripció a les jornades i allotjament, tot ho podem trobar al web http://www.circuitfer.cat/jornades-trail-running . El nombre màxim d'inscripcions disponibles és de 100 places.tornar enrere  creada per esportiva